Xperia Z czy Samsung galaxy s3
-
Jakie smartfon lepszy xperia z czy samsung galaxy s3?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Xperia jak dla mnie lepsza. Ekran o większej rozdzielczości, lepsza bateria, 2GB ramu a w Samsungu tylko 1GB
-
w jakiej cenie xperie z można dostać?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
W Euro RTV niby za 900 zł wg ceneo, a tak to ponad 1100.
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o telefon Galaxy S3, to już bym prędzej zastanawiał się Między Xperia Z albo Galaxy s2 Z prostej przyczyny. Galaxy s2 Jest dużo lepiej wykonany, Jest ten sam procesor graficzny co w telefonie Galaxy S3, natomiast kolejną różnicą jest 2 rdzenie w S2 a Galaxy S3 ma dwa rdzenie więcej - Łącznie 4, co tak na prawdę nie robi dużej różnicy.
Galaxy S3 jest bardziej... narażony na uszkodzenia, jest gorzej wykonany, mi w obudowie Galaxy s2 spadł już z dziesięć razy i nic mu się nie stało, niektóre upadki były na prawdę mocne. Mam cyanogenmod wgrany zamiast normalnego androida i mimo upływu lat telefon nadal chodzi świetnie.
Galaxy S3 jest bardziej... narażony na uszkodzenia, jest gorzej wykonany, mi w obudowie Galaxy s2 spadł już z dziesięć razy i nic mu się nie stało, niektóre upadki były na prawdę mocne. Mam cyanogenmod wgrany zamiast normalnego androida i mimo upływu lat telefon nadal chodzi świetnie.
-
- Reklama