Technika H16WC-01
-
Technika H16WC-01
Witam poszukuje sterowników do kamerki internetowej technika H16WC-01.Na zagranicznych forach podawali mi adres do tej strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lecz po instalacji wyskakuje mi taki oto błąd "sorry you have no video capture hardware" i nie wiem co dalej zrobić prosze o pomoc
- seba86mu
Technika H16WC-01
sledczy, Twoja kamerka wygląda tak, jak na zdjęciu z linku, który podałeś ?
Próbowałeś najpierw zainstalować sterownik, a dopiero potem podłączyć kamerkę ?
Próbowałeś najpierw zainstalować sterownik, a dopiero potem podłączyć kamerkę ?
- rokko
- Kontaktowanie:
Technika H16WC-01
sorry you have no video capture hardware
W ogóle system nie rozpoznaje, iż jest urządzenie podłączone do kompa. Masz jakieś wykrzykniki w menedżerze urządzeń? Ile kamer podłączyłeś jednocześnie do kompa, tylko tą, czy jeszcze jakąś inną?
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Technika H16WC-01
to jest pierwsza kamerka jaką mam najpierw sciagnełem stery z tej stronki (taka sama kamerka jak na tej fotce) zainstalowałem i podłączyłem kamerke i nic nadal tak się pokazuje ten komunikat.
W menadrzeże urządzeń mam tylko żółte znaki zapytanie pod kartą wifi której nie używam i pod Kontrolerem magazynu masowego.
W menadrzeże urządzeń mam tylko żółte znaki zapytanie pod kartą wifi której nie używam i pod Kontrolerem magazynu masowego.
- seba86mu
Technika H16WC-01
sledczy, próbowałeś podłączyć do innego portu USB ?
Czy po podłączeniu kamerki zostaje ona rozpoznana jako nieznane urządzenie ? Jest w ogóle jakaś reakcja po podłączeniu kamerki ?
Czy do portów USB masz podłączone jakieś inne urządzenia ?
Jeżeli tak, to działają one poprawnie ?
Czy po podłączeniu kamerki zostaje ona rozpoznana jako nieznane urządzenie ? Jest w ogóle jakaś reakcja po podłączeniu kamerki ?
Czy do portów USB masz podłączone jakieś inne urządzenia ?
Jeżeli tak, to działają one poprawnie ?
-
Technika H16WC-01
wszystkie porty usb działają very cacy na usb mam podpiętą myszke po podłączeniu kamerki pokazuje że znalazł nowe urządzenie usb i odpala sie kreator dodawanie nowego urządzenia. Po zainstalowaniu sterowników ze strony która podałem wyżej nic się nie pokazuje a dioda na kamerce świeci czyli jest ok. Kamerka ma mi służyć do skypa .
- seba86mu
Technika H16WC-01
sledczy pisze:Po zainstalowaniu sterowników ze strony która podałem wyżej nic się nie pokazuje a dioda na kamerce świeci czyli jest ok.
Po zainstalowaniu sterowników kamerka dalej jest rozpoznawana jako nieznane urządzenie ?
Co się dzieje gdy naciśniesz przycisk na kamerce ?
Jeżeli kamerka nie jest rozpoznawana, a po naciśnięciu przycisku nic się nie dzieje, to sterownik jest nieodpowiedni.
-
Technika H16WC-01
Jest dokładnie tak jak piszesz.
-
Technika H16WC-01 + chomik
Sterowniki te leżą na chomiku. Wygoogluj H16WC-01 + chomik i pierwszy link
. Enjoy

-
- Reklama