Legendy rocka przeciwne grom wideo
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Legendy rocka przeciwne grom wideo
9 września ma się ukazać gra wideo The Beatles: Rock Band, w której dzieci będą mogły przy pomocy zabawkowej gitary grać razem z Fab Four. Była gwiazda Rolling Stones, Bill Wyman, wyraził jednak swoją niechęć do takiego podejścia. Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Legendy rocka przeciwne grom wideo
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
- XMan
Re: Legendy rocka przeciwne grom wideo
coraz mniej ludzi zdecyduje się naprawdę uczyć instrumentu
Racja ale wiem sam po sobie - jak byłem młody to w mojej budzie nie było żadnego instrumentu
Na czym miałem się uczyć ?
Teraz są inne czasy i inne warunki ale nie każdego stać na dobrą szkołę muzyczną oraz dobry instrument który kosztuje dużo więcej od komputera.
Po drugie ktoś ma dobry słuch a nie zna nut to może się wykazać tworząc muzykę w inny sposób np. taki XMan :
viewtopic.php?f=26&t=3165
- wystarczy że ma uszy
Alex Rigopulos, współzałożyciel Harmonix Music Systems, która stworzyła serię Rock Band, obala te stwierdzenia.
"Większość osób próbuje się nauczyć instrumentu w pewnym momencie swojego życia, a prawie wszyscy kończą po kilku miesiącach lub po roku, dwóch", powiedział dla BBC.
- to jest prawdziwa racja.
Przyszły nowe czasy a za chwilę przyjdą następne - jak ktoś chce grać na piszczałce tak jak grał Janko Muzykant to jest wyłącznie jego sprawa a jak ktoś chce grać na kompie to niech sobie ,,graje" i rzępoli ile chce
Z niecierpliwością czekam za takimi grami - ale będę zasuwać, zawczasu wkładajcie watę w uszy
-
- Reklama