AUTOit

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

AUTOit

Post10 sie 2013, 08:17

szukam funkcji która będzie zatrzymywała mi program, po prostu takie stop : p tylko że na jakiś przycisk np f1

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Posty: 4076
Rejestracja: 23 lis 2008, 22:14
Lokalizacja: Myszków
Kontaktowanie:

AUTOit HotKeySet

Post10 sie 2013, 13:16

Ja w jednym ze swych softów użyłem do tego funkcji HotKeySet.
Więcej info o tym znajdziesz tutaj...
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

AUTOit

Post10 sie 2013, 21:37

dzieki a wiesz może jak zrobić aby po uruchomieniu programu orazu pojawiał się taki dymek:
Obrazek
[url]http://scr.hu/3g2/bgf9y
[/url]

-- 10 sie 2013, 21:01 ---

DOBRA JUŻ NIE TRZEBA :p
sam rozkminiłem bo miałem funkcje która pokazuje chmurkę po przyciśnięciu kalwisza tylko co nieco wyciełem i tak otrzymałem:

Kod: Zaznacz cały

TrayTip ( "tytuł", "tekst", czas  )


-- 10 sie 2013, 21:37 ---

a wie ktoś może jak zabespieczyć cały kod ?? aby program się odpalał ale nie można w nim było nic edytowac ?

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Posty: 4076
Rejestracja: 23 lis 2008, 22:14
Lokalizacja: Myszków
Kontaktowanie:

AUTOit

Post11 sie 2013, 09:08

Zawsze możesz skompilować skrypt. W paczce z programem masz Aut2Exe.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

AUTOit

Post12 sie 2013, 11:43

możesz rozpisać jak to zrobić ?
bo penie będęmusiał pobrać do tego program jakiś dodatkowy bo teraz aby edytuję kod za pomocą notepada.

-- 12 sie 2013, 11:43 ---

F5 XD

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Posty: 4076
Rejestracja: 23 lis 2008, 22:14
Lokalizacja: Myszków
Kontaktowanie:

AUTOit

Post14 sie 2013, 19:41

AutoIt v3 => Compile Script to .exe, wskazujesz plik au3 do kompilacji, wskazujesz folder docelowy dla exe i to wszystko.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

AUTOit

Post14 sie 2013, 19:56

ok dziieki wielki XD



  • Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość