Nieaktywne pole tekstowe w Pyro CMS

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
Adazz

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 02 sty 2013, 21:40

Nieaktywne pole tekstowe w Pyro CMS

Post03 sty 2013, 19:20

Gdy chcę np. napisać wpis na blogu, to gdy kliknikam na pole tekstowe nie mogę nic napisać, po prostu jak by to był jakiś obrazek :@ . O co chodzi? Jak to naprawić!

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Pole tekstowe w Pyro CMS

Post04 sty 2013, 00:08

Wgrywałeś coś do skryptu nowego?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Adazz

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 02 sty 2013, 21:40

Nieaktywne pole tekstowe w Pyro CMS

Post06 sty 2013, 16:09

Nic nie wgrywałałem a i patrzyłem i na IE działa ale na FF i Chrome nie. Ale dlaczego?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Nieaktywne pole tekstowe w Pyro CMS

Post06 sty 2013, 23:29

W Chrome prawym przyciskiem na nim i "Zbadaj element" Zobacz w kodzie i stylu co się tam dzieje.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)



  • Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości