Chyba skuteczniejszy jest kwasek cytrynowy.
Pierogi ruskie czy z mięsem?
A czy B?
- Gedo
A czy B?
Nie próbowałem kabanosów roślinnych. więc n ie porównam.Wiem jedno, że uwielbiam pierogi z ciemnej soczewicy, przyprawionej jak mięsko. Te pierogi, to przysmak z mojego dzieciństwa. Mama specjalnie siała soczewicę czarną w ogródku.
Łobodę na wiosnę można zbierać workami i przyrządzać jak szpinak. Pytanie - czy lepiej smakowała po dodaniu młodej pokrzywy, czy bez pokrzywy?
Łobodę na wiosnę można zbierać workami i przyrządzać jak szpinak. Pytanie - czy lepiej smakowała po dodaniu młodej pokrzywy, czy bez pokrzywy?
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- stukot
A czy B?
Poznałam tylko smak tych drugich gołąbków, więc je wybieram.
Dwa koty, jak miło, będą się ze sobą bawić, czy kłopot, bo trzeba je rozdzielać, inaczej będą się tłuc?
Dwa koty, jak miło, będą się ze sobą bawić, czy kłopot, bo trzeba je rozdzielać, inaczej będą się tłuc?

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- stukot
A czy B?
Nigdy nie aktualizowałam sterowników przy pomocy zewnętrznego programu, więc chyba lepszy dla mnie jest: Windows 10.
Kwiaty doniczkowe kupione od babki na bazarku: na pewno będą dobrze rosnąć czy: trzeba je wpierw ukorzenić, bo inaczej zwiędną.
Kwiaty doniczkowe kupione od babki na bazarku: na pewno będą dobrze rosnąć czy: trzeba je wpierw ukorzenić, bo inaczej zwiędną.

Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama