Ma sens. Gdy wstawało się do szkoły, do pracy - to dobre rozwiązanie.
Tradycja halloween jest powrotem do pogańskich zwyczajów i drwiną z zmarłych w przededniu święta zmarłych, czy jest jakimś pozytywnym zwyczajem?
A czy B?
- Gedo
A czy B?
Szpinak, to pyszna potrawa i cenny składnik wielu potraw, chociaż są ludzie, którzy ze wszystkiego ugotują breję.
Każdy człowiek jest inny i powinien stosować się do ogólnych zasad wedle wartości, czy do szczegółowego prawa w każdym aspekcie życia?
Każdy człowiek jest inny i powinien stosować się do ogólnych zasad wedle wartości, czy do szczegółowego prawa w każdym aspekcie życia?
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- Gedo
A czy B?
Wszystko być może jako dodatek do szpinaku - zależy od tego, jak zrobiony. Jak np jajkiem zagęszczamy, a daliśmy czosnek, to pasują miękkie rodzaje serów. Jak śmietana zagęszczony, to pasują wiórka papryki, paski pomidora i natka do ozdoby. Właściwie najciekawszy smak ma szpinak z ugotowanym na miękko selerem, pokrojonym drobno.
Lepszy ser mozzarella, czy złoty mazur?
Lepszy ser mozzarella, czy złoty mazur?
- Gedo
A czy B?
Brykiet. Ale też trafiłem na liściasty po rozmrożeniu, a chodziło mi o szpinak rozdrobniony. Teraz czytam na opakowaniu, który to szpinak.
Nie umiem współczuć Beacie Kozidrak, że dostała wyrok niewspółmiernie mały. A powinienem?
Nie umiem współczuć Beacie Kozidrak, że dostała wyrok niewspółmiernie mały. A powinienem?
- stukot
A czy B?
Nie odpowiem na Twoje pytanie... Wiem tylko, że na współczucie należy zasłużyć...
Skoro nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, to zadaję kolejne:
Mleko skondensowane, w tubie, smak z dzieciństwa, czy ohyda?
Skoro nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, to zadaję kolejne:
Mleko skondensowane, w tubie, smak z dzieciństwa, czy ohyda?
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- stukot
A czy B?
Eh, zależy dla kogo... Jak dla mnie do kawy lepsze jest zwykłe mleko, albo skondensowane, a nie śmietanka.
Co lepsze: kawa z mlekiem i może z cukrem, czy zwykła czarna?
Co lepsze: kawa z mlekiem i może z cukrem, czy zwykła czarna?
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama