AQQ test

Luźne tematy, gry forumowe, rozmowy o wszystkim i o niczym
Awatar użytkownika
btonga

Użytkownik
Kontaktowanie:

AQQ test

Post05 mar 2009, 22:13

Witam,
od niedawna zainteresował mnie komunikator AQQ, który, muszę przyznać coraz bardziej mi się podoba. Ma sporo fajnych opcji, ustawień i personalizacji. Nie zawiesza się jak nowe GG ;) ...można w nim korzystać z innych komunikatorów...Jakie są wasze opinie ?
Pozdrawiam

btonga
mac os x & win7 user

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Re: AQQ test

Post05 mar 2009, 22:24

Miałem starą wersję ale jak wyszła dwójka to albo nie mogę jej zainstalować albo nie mogę się zalogować podczas instalacji.
Ostatnio testowałem dwa m-ce temu - strasznie zaśmieca komputer.
Niedawno miałem nowe GG8 ale były z nim problemy - zawieszał się, obciążał komputer i internet.
Zainstalowałem ostatnią wersję Tlena który często testuję do tego mam Skype w sumie trzy komunikatory i wszystko działa jak należy. :)
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Andrzelika

Użytkownik

AQQ test

Post12 mar 2009, 10:25

Ja używam komunikator aqq i jestem z niego zadowolona :)

Awatar użytkownika
Misiek1212

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

AQQ test

Post12 mar 2009, 15:19

A ja nie lubię AQQ wole gg 7.7 :afro: nic wielkiego nie ma do zaoferowania AQQ z porównaniem do gg ;>
Największą katastrofą programistów było stworzenie AQQ :jupi:

Awatar użytkownika
Pentium

Użytkownik
Kontaktowanie:

AQQ test

Post25 cze 2009, 23:06

Ja natomiast AQQ używam ze względu na to że co miesiąc z portalu Wapster.pl mogę sobie ściągnąć darmo dzwonek polifoniczny (tak - lubię polifonię), ostatnio nawet skorzystałem z funkcjonalności smsków przez AQQ - ciekawa sprawa - wysyła z numerku 74coś i są bez reklamy tak jak np. w Orangu czy Era lub Plusku, samą treść smska widać. Ogółem fajny commek.

• Reklama

Wróć do „Rozrywka”