Informatyka -projekt
-
Informatyka -projekt
witam chce się was zapytać co bym mógł zrobić na technikę jako jakaś prace za aktywność dodatkowa nie wiem jakiś filmik jakieś gazety ?? co byście zrobili an moim miejscu Przyjmę wszystkie podpowiedzi
)

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2009, 22:09 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono pisownię
Podpis został wyłączony przez Administratora
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Informatyka -projekt
Hmm, ok ale powiedz jaki jest poziom zaawansowania. Czym się ogólnie zajmujecie na lekcjach, no i która to klasa?
-
Re: Informatyka -projekt
Klasa to 3a a robimy na infie w logo a potrzebuje cos na technika po swietach przestawiam projekt a nieiwme co by klase by zaiteresowalo ?? pomuzcie
)

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Informatyka -projekt
Szczerze nic mi to nie pomogło, może jaki dział Ciebie interesuje?
-
Informatyka -projekt
lubię się bawić w składanie komputerów i ogólnie mam parę książek Jak szlem spać wymyśliłem Ankietę o Systemach operacyjnych
I systemy sztuczki itp
I systemy sztuczki itp
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2009, 22:05 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
- rokko
- Kontaktowanie:
Informatyka -projekt
A co to jest za słowo "koputerow" ? Weź się w garść i pisz poprawnie po polsku.
Masz problemy z ortografią, to zainstaluj polski słownik sprawdzania pisowni -> Sprawdzanie pisowni w popularnych przeglądarkach WWW
Masz problemy z ortografią, to zainstaluj polski słownik sprawdzania pisowni -> Sprawdzanie pisowni w popularnych przeglądarkach WWW
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama