Jak zdeaktywizować pieprz w tradycyjnych gołąbkach ?

Luźne tematy, gry forumowe, rozmowy o wszystkim i o niczym
Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13385
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Jak zdeaktywizować pieprz w tradycyjnych gołąbkach ?

Post18 gru 2009, 17:15

Witam :)
Temat może jest śmieszny ale dla mnie b. poważny.
Dzisiaj robiłem na święta tzw. tradycyjne gołąbki z kaszą i z mięsem.
Takie gołąbki robiłem wielokrotnie - dzisiaj zrobiłem pyszne tylko trochę przepieprzyłem.
Proszę serdecznie o poważne rady jak zdeaktywizować pieprz w gołąbkach ?
Nadmieniam że dodałem wodę + sok pomidorowy i nie pomogło :(

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam - XMan.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21416
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Jak zdeaktywizować pieprz w tradycyjnych gołąbkach ?

Post18 gru 2009, 17:40

Dobry sos wszystko załatwi.
Może i ogórek kiszony (podać na talerzyku).
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13385
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Re: Jak zdeaktywizować pieprz w tradycyjnych gołąbkach ?

Post18 gru 2009, 17:47

Będę sprawdzać wszystkie rady ponieważ teraz zjadłem dwa gołąbki
i tak mnie mocno w gardle ,,pali" że chyba zaraz zionę ogniem i wypiję całą Prosnę :)

Edit :
kupiłem trzy napoje cytrynowe i jeden pomarańczowy - już mi lepiej ;)

Edit 2 :
znalazłem rozwiązanie mojego problemu - do gołąbków zrobiłem bigos bez pieprzu :D
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników



  • Reklama

Wróć do „Rozrywka”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości