Ja też tak robiłem, hihi... Gdy coś mi nie działało to nawet tego nie naprawiałem, tylko od razu format Teraz już nie chcę, wole dbać o system niż co chwile się z tym męczyć...
Chcesz nagrać wideo-poradnik dla hotfix? Zgłoś się do mnie!
Wow. Nie pamiętam, kiedy ostatnio musiałem reinstalować system. nie licząc wczorajszej instalacji do testów. System wytestowany, spodobał się i został, ale to nie wątek na takie dyskusje. O&O z mej strony.
Minusy: ikonka kosza jest źle wyświetlana i muszę czekać aż dźwięk wylogowywania zostanie odtworzony, nim wyłączę komputer, ale nie narzekam. Lubię tą kompozycję i inne ze strony: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
-- 24 sty 2011, 02:22 --
A tak wygląda teraz pulpit mojego kompa z systemem XP. Kompozycja longhorn, z internetu i oryginalna tapeta do niego:
Tyle ikon. Śmietnika co prawda nie masz, ale ja nie pamiętam, kiedy miałem tyle ikon na pulpicie. Dobrze, że nie widzicie pulpitu mojej mamy z pracy. Tam to dopiero jest śmietnik.
Stukot, tylko jak znów będziesz zmieniać monitor, to zapisz sobie to co masz na pulpicie, bo w końcu masz tam ważne pliki a na nowym monitorze może ich nie być.
Nie rozumiem jaki jest sens kopiowania wszystkiego na pulpit i ustawania dziesiątków skrótów. Brak czasu czy inwencji utworzenia odpowiedniego folderu na partycji ?
Zaśmiecony pulpit = zła umiejętność zarządzania ( czymkolwiek, a szczególności systemem ), bez obrazy dla osób z dużą ilością ikon na pulpicie.
Lubię mieć czysty pulpit, i oczywiście szybki system.