Maciak Plock, znalazłam horoskop roczny dla bliźniąt. W ogóle się z nim nie zgadzam. W ogóle się nie zgadza, bo na razie jeszcze nie pracuję (szukam pracy), nie mam partnera (jestem singielką), ani długów.
Cytaty:
Przed tobą bardzo dobry rok. Jowisz doda ci na początku roku skrzydeł i pozwoli wyjść z finansowych tarapatów. Wciąż wspiera cię trygon Neptuna i Saturna, dzięki czemu nadrobisz zaległości i rozpoczniesz nowe, ważne projekty i inwestycje. Uran wciąż działa buntowniczą kwadraturą na twój znak zodiaku, nie pozwól jednak zburzyć innym tego, co sam z takim trudem budowałeś od lat.
Jakoś nie dostałam zastrzyku gotówki. U mnie jest krucho z kasą, ale nie tragicznie. Jak znajdę wreszcie pracę, to może będę mieć kasę.
Część dotycząca miłości, to totalne bzdury- jestem singielką i z nikim nie flirtowałam.
To, co dotyczy pracy, to też wierutne bzdury, a zwłaszcza:
Ambitne plany i działania zaplanuj na styczeń, czerwiec, lipiec i sierpień. Wtedy dzięki wpływowi Jowisza uda ci się przekonać szefa do swoich pomysłów lub wspólnika do poszerzenia działalności firmy. Możesz mieć wrażenie, że po roku posuchy teraz wszystko dzieje się za szybko, propozycje padają jedna po drugiej, a ty nie wiesz, w co ręce włożyć. Nie martw się tym, przecież jako Bliźnięta lubisz takie zamieszanie! Pamiętaj, że twoje atuty to szybkość myślenia i umiejętność dostosowania się do każdej sytuacji. Wiosną nie bierz kredytów.
Nie lubię zamieszania, cenię spokój i stagnację. Nie zamierzam brać żadnych kredytów.
Źródło:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówNie zgadzam się też z przypisywanymi mi cechami:
Zodiakalne Bliźnięta to osoby ruchliwe i ciekawe świata. Mają wyjątkowo bystry umysł i są bardzo inteligentne
, bo mam przeciętną inteligencję i lubię monotonię życia. Nie cierpię plotkować i nie jestem nieszczęśliwa, jeśli nie znam plotek z okolicy. Wbrew temu, co piszą w horoskopie, dotrzymuję cudzych i własnych sekretów. Można mi zaufać.
Tylko z tymi cechami bliźniąt się zgadzam:
Są roztrzepane, zapominalskie i nieporządne. Trudno im zorganizować dzień, ponieważ ciągle zdarza się coś nowego, co zmienia ich postanowienia i plany.
Z tego to prawie się uśmiałam:
Bliźnięta jako znak podwójny uwielbiają podwójność w życiu codziennym. Często mają dwa mieszkania, dwóch partnerów życiowych, dwa nazwiska lub pseudonimy. Są bardzo towarzyskie, mają wielu przyjaciół i znajomych z bardzo różnych środowisk.

Mam tylko jedną przyjaciółkę, jestem singielką, mam dwa domy (ten i w innej miejscowości- ściśle mówiąc te domy należą do mojej Mamy), mam tylko jedno nazwisko i kilka nicków\pseudonimów na różnych forach. W tym jeden jest podwójny- tu i na DP (ostatnio tylko tu piszę).
Źródło:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
A może odniesiecie się nie tylko do normalnych horoskopów, ale do tego, z którego skorzystał Maciak Plock (skorpion) i ja (bliźniak)?
Horoskop na rok dla poszczególnych znaków zodiaku:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
Ciekawa jestem, co myślicie o tym rocznych horoskopie i o swoich cechach charakteru, rzekomo zależnych o Waszych znaków zodiaku.