Wasze podpisy na forum.

Luźne tematy, gry forumowe, rozmowy o wszystkim i o niczym
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Wasze podpisy na forum.

Post20 paź 2011, 22:29

Proponuję temat w którym wypowiecie się na temat Waszych podpisów na forum, co dla Was znaczą itp. Dlaczego są takie, a nie inne...

Jak wiecie mam w podpisie: Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Ten podpis zdradza moją swego rodzaju filozofię. ;)

Uważam bowiem, że sformatowanie partycji systemowej i reinstalacja systemu nie są rozwiązaniem wszelkich problemów z Windows.

Póki system dobrze działa, a stwarza tylko niewielkie problemy, nie ma co go reinstalować.

Poza tym reinstalacja jest czasochłonna, potem trzeba zainstalować pakiet ulubionych programów i spersonalizować system- a to zajmuje bardzo dużo czasu.

Jednakże ostatnio reinstalowałam Windows 7, bo miałam problemy z instalatorem Windows, którego nie mogłam naprawić, bo Auslogics Boost Speed spowodował, że straciłam uprawnienia administracyjne... :/

No i po reinstalcji wszytsko śmiga.

Znów mam wszystkie Net Frameworki i bez problemu zainstalowałam wszystkie aktualizacje do nich.

Jednak uważam, że skapitulowałam, ale szkopuł w tym, że instalator Windows powinien działać bez zarzutu...

Jaki jest Wasz podpis na forum i dlaczego jest taki, a nie inny?

* Edit: w podpisie też mam: pozdrawiam Joanna, aby było wiadomo, że jestem dziewczyną, ale i tak niektórzy brali mnie za chłopaka...
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Wasze podpisy na forum.

Post21 paź 2011, 00:05

a ja mam Pozdrawiam, cosik_ktosik dla kultury, a HF bo go lubię.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

konto_usuniete

Wasze podpisy na forum.

Post21 paź 2011, 23:33

Opis swojej maszyny, czyli laptopa, a także dwa userbary, jeden z nich pokazuje niektóre programy jakie używam, a drugi drużyny jakim kibicuje. :)

• Reklama

Wróć do „Rozrywka”