W7 Ultimate 64-bit
Otóż przed chwilką np:
Pobieram sobie torrencika, słucham muzyki, gram w karty i nagle (nie dotykając klawiatury) - robi mi się logout i wyskakuje prośba o zmianę hasła użytkownika. A jaśniej to ekran zmiany hasła na logoucie. Jak na ile mam pojęcie o tym co się dzieje z tym komputerem to wiem, że na pewno nigdy opcja wymuszania zmiany hasła nigdy nie była uruchomiona, więc?
To jedna rzecz, druga jest taka, że od dwóch dni, mój komputer atakuje przez sięc komputer obok

Kaspersky na drugim komputerze cały czas wyświetla komunikat o zablokowaniu ataku wykonanego na lokalny port (różne numery) z mojego IP - (Scan.Generic.UDP <---- tyle mniej więcej gada kasperski)... W czasie w którym zaczęły się ataki zmianiałem antyvira. Odinstalowałem Kasperczaka, ze względu na bardzo duże obciązenie systemu, zaczęły się kilka godzin później ataki, dzisiaj zainstalowałem avirę free i ataki jadą dalej... Pełne skanowanie na drugim komputerze nic nie wykryło, wykrywanie luk itp też nie dało rezultatów...
Ja osobiście jeszcze nie przejechałem komputera pełnym skanem aviry, ale zamirzam...
Sieć jest zbudowana w ten sposób, że do komputera atakowanego jest podłączony kabel z internetem, komputer ten tworzy bezprzewodową sieć ad-hoc z którą łączę się ja i korzystam w ten sposób z udostępnionego przez drugi komputer łącza internetowego...
Ataki zaczęły się w czoraj około północy i dzisiaj zauważyłem ich nasilenie, a przynajmniej zagęszczenie też o tej porze..
Powrzucam niebawem logi ze scannerów, a gdyby ktoś miał jakieś wstępne sugestie (np. na podstawie wspomnień