Hey! Otóż parę dni temu część mojego komputera została zaszyfrowana. Pliki nie były tak "strasznie" ważne, a, że szansa odzyskania ich była nikła postanowiłem, że szybciej będzie jeśli usunę to, co było zaszyfrowane i wgram te programy i gry od nowa. Tak więc jedna z gier (League of Legends dokładniej) została zaszyfrowana, więc pobrałem jej launchera od nowa i chciałem go zainstalować.. gdy wystąpił
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. No dobra, kliknąłem "
Yes" po czym po chwili wyskoczyło mi coś
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Wciskam OK po czym zaczyna instalować mi się inna wersja programu (bez końcówki "
(x64) ") przy której wyświetla się ten sam błąd. Przeszukałem chyba z połowę Googli, ludzie pisali, by usuwać jakieś tam wpisy w rejestrze, reinstalować Visual C++, zrobić reinstall Net Framework'a, zainstalować jakiś tam program itp. itd. Nic mi nie pomogło

Zapewne w tym błędzie chodzi o to, że instalator wykrywa zaszyfrowany plik którego jeszcze nie usunąłem i nie może go otworzyć czy cuś no i stąd ten błąd. League of Legends żąda wersji 2005, ale wersję 2008 udało mi się zainstalować. Na początku dalej występował ten sam błąd, ale dzięki
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ominąłem go. Co nie zmienia faktu, że gra dalej chciała wersję z 2005 roku, a jak próbowałem zrobić to samo z tą wersją to najpierw wyszło mi
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, a potem
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zapomniałem wspomnieć, że gra oczywiście po tym błędzie przerywa proces instalacji.. Dlatego proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Logi:
OTL -
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówExtras -
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówPS@ Patrzyłem na stronę Microsoftu, i tam też ludzie zgłaszali ten błąd, a support podawał im ok. 4 możliwe (banalne-.-) rozwiązania typu "uruchamiasz program jako administrator?". Na końcu postu pisali "spróbuj, może któraś opcja zadziała" więc chyba nawet oni niezbyt ogarniają ten problem. Jednym z rozwiązań była zmiana pewnego pliku w rejestrze lecz u mnie go nie było. A ludzie pisali, że nawet kiedy utworzyli ten plik to nic to nie dawało. Nie zagłębiałem się dalej w tę dyskusję, bo Pan który prosił o pomoc dawał sobie spokój i zawoził komputer do jakiegoś informatyka. Ja mam nadzieję tego uniknąć

Pozdrawiam.