Witam na forum.
Mam problem z laptopem, praktycznie od pół roku jest bardzo wolny, często się zawiesza (pomaga tylko wyjęcie baterii), do tego często z niewiadomych przyczyn zwalnia internet playa (przy pełnym zasięgu). Dochodzi do tego brak możliwości wejścia w większość ustawień (np. sieciowe) i panel sterowania i mój komputer. Pasek ładowania bardzo długo się wczytuje a gdy to już zrobi i tak nic się nie pojawia. Dodatkowo prawie każdy program (nawet jeżeli działa, pracuje) - tu przykładem może być OTL - robi skan, nie zawiesił się, ale wystarczy kliknąć w okno i pojawia się na pasku tytułowym "brak odpowiedzi". Nawet gdy z programem na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku, działa. Miesiąc temu antywirus Norton wykrył wirusa, podobno go usunął. Malwarebytes Anti-Malware nic nie wykrył. Najbardziej uciążliwymi problemami jest kwestia internetu i Panelu sterowania.
Logi z OTL:
OTL.txt Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
extras.txt Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Proszę o pomoc.
Brak możliwości wejścia w panel sterowania i mój komputer.
-
-
Brak możliwości wejścia w panel sterowania i mój komputer.
Nie widzę ty żadnej infekcji.
Kosmetyka:
Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to:
Kliknij w Wykonaj Skrypt.
Jeśli sytuacja w ciągu kilku dni nie naprawi się sama, to zrobisz zwykłe "Przywracanie Systemu" do jakiegoś punktu przywracania, gdy problemu jeszcze nie było.
F.
Kosmetyka:
Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to:
:OTL
O4 - HKLM..\Run: [PWMTRV] rundll32 C:\PROGRA~2\ThinkPad\UTILIT~1\PWMTR64V.DLL,PwrMgrBkGndMonitor File not found
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
:Files
C:\found.0*
:Commands
[emptytemp]
Kliknij w Wykonaj Skrypt.
Jeśli sytuacja w ciągu kilku dni nie naprawi się sama, to zrobisz zwykłe "Przywracanie Systemu" do jakiegoś punktu przywracania, gdy problemu jeszcze nie było.
F.
-
- Reklama