Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Udało mi się zainstalować k-lite bez net framework. Nie wiem czemu ale jak próbowałem zainstalować tą wersję net framework 3.5 to wyskoczył błąd, że mam włączyć lub wyłączyć funkcje Windows, nie miałem zainstalowanych przedtem żadnych innych net'ów. Ale już chyba nie będę się bardziej zagłębiał w ten problem.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.