brak procesu explorer.exe

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post14 maja 2012, 19:09

XMan pisze:

Popieram ;), poprzednio podałem link do wersji 32 bitowej. Ponadto możesz odinstalować za pomocą Revo Uninstaller`a -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników wszystkie Microsoft .NET Framework`i i zainstalować wersję 3.5 -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i 4.0 -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Następnie spróbuj ponownie zainstalować kodeki.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

3de

Użytkownik

Post14 maja 2012, 19:42

Udało mi się zainstalować k-lite bez net framework. Nie wiem czemu ale jak próbowałem zainstalować tą wersję net framework 3.5 to wyskoczył błąd, że mam włączyć lub wyłączyć funkcje Windows, nie miałem zainstalowanych przedtem żadnych innych net'ów. Ale już chyba nie będę się bardziej zagłębiał w ten problem.

Dziękuję jeszcze raz za fachową pomoc.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post14 maja 2012, 19:44

Dziękuję jeszcze raz za fachową pomoc.

Nie ma za co ;) . Czy można zamknąć już temat?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

3de

Użytkownik

Post14 maja 2012, 19:45

Tak można

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post15 maja 2012, 14:59

3de pisze:Tak można

Proszę o zamknięcie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”