Witam!
Napotkałem się dość z nietypowym dla mnie problemem... Mianowicie chodzi mi o to, że kiedy chcę otworzyć partycje C wyskakuje mi bląd :
Lokalizacja jest niedostępna
C:\ nie jest dostępny.
Odmowa dostępu.
Posiadam dwie partycje, C i D. Partycja D śmiga bez problemu . Problem pojawił mi się kiedy komputer stał tydzień w domu, ponieważ musiałem wyjechać. Po powrocie włączyłem go i miałem już wyżej podany problem. Zapomnialem dodać, że pracuje na systemie WINDOWS 8. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
C:\ nie jest dostępny. Odmowa dostępu.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Użyj narzędzia przywracania systemu i cofnij system o tydzień. Jeśli nie pomoże to być może to wina wirusów. Wtedy w dziale bezpieczeństwo jest regulamin gdzie podano linki do narzędzi z których potrzeba podać nam logi systemowe.Tam też są odpowiednie do nich instrukcje.
- djarta
- Kontaktowanie:
Wrzucam odrazu regulamin bezpieki: bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html
- kominekl
- Kontaktowanie:
Pirydion pisze:Witam!
Napotkałem się dość z nietypowym dla mnie problemem... Mianowicie chodzi mi o to, że kiedy chcę otworzyć partycje C wyskakuje mi bląd :
Lokalizacja jest niedostępna
C:\ nie jest dostępny.
Odmowa dostępu.
Posiadam dwie partycje, C i D. Partycja D śmiga bez problemu . Problem pojawił mi się kiedy komputer stał tydzień w domu, ponieważ musiałem wyjechać. Po powrocie włączyłem go i miałem już wyżej podany problem. Zapomnialem dodać, że pracuje na systemie WINDOWS 8. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Wykonaj instrukcję kolegi powyżej i odpowiedz mi jeszcze na pytanie - czy na C masz system?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama