kiedy włącze gre to nie moge nic nacisnąć.
tylko takie skróty jak alt + tab i wtedy wyłączam ją.
nic wiecej nie moge zrobic myszka oraz klawiatura nie reagują w grze na ruch itp.
po wyłączeniu comodo wszytko działa.
jak zrobic aby comodo chodziło i wszyto działało.
jeszcze prosił bym jakie ustawienia ustawić mam avasta free ...
i co daje mi Zapora sieciowa czy działa ona zawsze podczas korzystania przeglądarek, pobierania ?
czy blokuje ona jakies treści typu reklamy bo mam adblocker i nwm czy to usunac.
-- 24 maja 2014, 09:21 --
comodo juz ogarnąłem jednak mam teraz takie pytanie jesli program Malwarbytes Anti-Malware wykryje jakies zagrożenie i dam kwarantanne a trogramu nie używam ( jest on wyłączony) tylko od czasu do czasu przeskanuje
to czy zadziała ta kwarantanna bez chodzącego programu w tle.
i ostatnie pytanie jak zrobić a by usunąć wykryte zagrożenie aby nie było tych plików na moim PC
Comodo blokuje gry
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Comodo blokuje gry
comodo juz ogarnąłem jednak mam teraz takie pytanie jesli program Malwarbytes Anti-Malware wykryje jakies zagrożenie i dam kwarantanne a trogramu nie używam ( jest on wyłączony) tylko od czasu do czasu przeskanuje
to czy zadziała ta kwarantanna bez chodzącego programu w tle.
Kwarantanna usunie plik z lokalizacji i przeniesie go do siebie zmieniając mu nazwę. Tak normalnie działają programy zabezpieczające.
i ostatnie pytanie jak zrobić a by usunąć wykryte zagrożenie aby nie było tych plików na moim PC
Przejdź do zakładki Kwarantanna i wybierz Usuń Wszystko.
- stukot
Comodo blokuje gry
Mity4, ja muszę uruchamiać Comodo w trybie gry, inaczej zamrozi mi komputer.
W jaki sposób sobie z nim poradziłeś?
W jaki sposób sobie z nim poradziłeś?
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- mity4
Comodo blokuje gry
tam w ustawieniach poczytałmel o tym na necia. przyjadę do domu to odwiedzę historię przeglądarki i wysle link
-
- Reklama