Czy jestem bezpieczny
- ZioloPCTV
Czy jestem bezpieczny
Po usunięciu wirusa VirTool programem Microsoft Security Essentials jestem bezpieczny i czy napewno wirus został usunięty??
- kominekl
- Kontaktowanie:
Czy jestem bezpieczny
ZioloPCTV pisze:Po usunięciu wirusa VirTool programem Microsoft Security Essentials jestem bezpieczny i czy napewno wirus został usunięty??
Nie. Antywirus do deinstalacji (fatalny), po czym podaj logi zawarte w Regulaminie.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- ZioloPCTV
Czy jestem bezpieczny
mam tez antywirusa AVG internet security 2013 którego kupiłem i on nic nie wykrył ;/ więc na to wychodzi że essentilas lepszy
- kominekl
- Kontaktowanie:
Czy jestem bezpieczny
ZioloPCTV pisze:mam tez antywirusa AVG internet security 2013 którego kupiłem i on nic nie wykrył ;/ więc na to wychodzi że essentilas lepszy
Oba są fatalne. Oba do odinstalowania. Zastąpimy je czymś lepszym, ale na razie czekamy na logi.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- ZioloPCTV
Czy jestem bezpieczny
Mam pytanie co to są te logi??, przepraszam ale nie ogarniam i jak je sprawdzic?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Czy jestem bezpieczny
ZioloPCTV pisze:Mam pytanie co to są te logi??, przepraszam ale nie ogarniam i jak je sprawdzic?
Gdybyś zechciał przeczytać Regulamin to byś wiedział. Wszystko jest tam napisane.
-
- Reklama