Czy jestem bezpieczny

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
ZioloPCTV

Użytkownik

Czy jestem bezpieczny

Post25 sie 2013, 16:56

Po usunięciu wirusa VirTool programem Microsoft Security Essentials jestem bezpieczny i czy napewno wirus został usunięty??

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czy jestem bezpieczny

Post25 sie 2013, 22:35

ZioloPCTV pisze:Po usunięciu wirusa VirTool programem Microsoft Security Essentials jestem bezpieczny i czy napewno wirus został usunięty??

Nie. Antywirus do deinstalacji (fatalny), po czym podaj logi zawarte w Regulaminie.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
ZioloPCTV

Użytkownik

Czy jestem bezpieczny

Post26 sie 2013, 07:48

mam tez antywirusa AVG internet security 2013 którego kupiłem i on nic nie wykrył ;/ więc na to wychodzi że essentilas lepszy

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czy jestem bezpieczny

Post26 sie 2013, 09:31

ZioloPCTV pisze:mam tez antywirusa AVG internet security 2013 którego kupiłem i on nic nie wykrył ;/ więc na to wychodzi że essentilas lepszy

Oba są fatalne. Oba do odinstalowania. Zastąpimy je czymś lepszym, ale na razie czekamy na logi.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
ZioloPCTV

Użytkownik

Czy jestem bezpieczny

Post26 sie 2013, 10:55

Mam pytanie co to są te logi??, przepraszam ale nie ogarniam i jak je sprawdzic?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czy jestem bezpieczny

Post26 sie 2013, 19:19

ZioloPCTV pisze:Mam pytanie co to są te logi??, przepraszam ale nie ogarniam i jak je sprawdzic?

Gdybyś zechciał przeczytać Regulamin to byś wiedział. Wszystko jest tam napisane.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”