Czy wirus Win32.Sality zainfekował RAM??
-
Wiecie może czy Sality infekuje RAM? Po skanie antywirem znalazł 50 wirów z czego 45 to Sality (system miał raptem 1.5H, bo był po pełnym formacie) uruchomiłem ponownie kompa i znalazł kolejne 30 . Czy możliwe że siedzi w pamięci i aktywuje się przy ładowaniu systemu??
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Nie, nie ma szans ale Sality niesamowicie się rozprzestrzenia, jest wszędzie, na każdym podpiętym dysku, pamięci flash itp.
-
jak sie tego pozbyć?? mam jeden dysk i nic więcej ale jak go sformatuje to i tak po zainstalowaniu anty wira znajduje cos ???? to nie pytanie 

Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 22:39 przez redprez, łącznie zmieniany 1 raz.
- kominekl
- Kontaktowanie:
redprez pisze:Wiecie może czy Sality infekuje RAM? Po skanie antywirem znalazł 50 wirów z czego 45 to Sality (system miał raptem 1.5H, bo był po pełnym formacie) uruchomiłem ponownie kompa i znalazł kolejne 30 . Czy możliwe że siedzi w pamięci i aktywuje się przy ładowaniu systemu??
Potwierdzam. To nie jest realne.
jak sie tego pozbyć?? mam jeden dysk i nic więcej ale jak go sformatuje to i tak po zainstalowaniu anty wira znajduje cos ????
Temat. Ten zamykamy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
oki to kontynuujcie w tamtym http://forum.hotfix.pl/post142371.html#p142371, aby był porządek.
- XMan
Zamykam,
XMan.
XMan.
-
- Reklama