Czyszczenie Komputera

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post05 maja 2013, 21:41

Instaator zatrzymuje się od 2h na wyszukiwaniu drukarki :/ zmieniałem porty ale i tak to nic nie dało. Revo Uninstaller nie pokazał nic od drukarki. Zaraz dam logi z OTL po usuwaniu jak i nowe.

-- 05 maja 2013, 21:40 --

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Log po usuwnaiu.

-- 05 maja 2013, 21:41 --

OTL już generuje logi. Za jakieś 15 minut będą dodane :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post05 maja 2013, 21:53

Instaator zatrzymuje się od 2h na wyszukiwaniu drukarki :/ zmieniałem porty ale i tak to nic nie dało. Revo Uninstaller nie pokazał nic od drukarki. Zaraz dam logi z OTL po usuwaniu jak i nowe.

Nie może znaleźć drukarki, która jest podpięta do komputera?

OTL już generuje logi. Za jakieś 15 minut będą dodane :)

OK. Czekamy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post05 maja 2013, 22:04

Nie może znaleźć drukarki, która jest podpięta do komputera?

Niestety ale nie wykrywwa :/

OTL już będzie za 2 minutki bo kończy :)

-- 05 maja 2013, 21:59 --

Prosze

-- 05 maja 2013, 22:04 --

Zmiana kabla też nic nie daje ;/ Dziwne jest to że sterownik od drukarki się nie instaluje a sterownik od skanera (ta sama drukarka) się instaluje pomyślnie :/

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post05 maja 2013, 22:10

Zmiana kabla też nic nie daje ;/ Dziwne jest to że sterownik od drukarki się nie instaluje a sterownik od skanera (ta sama drukarka) się instaluje pomyślnie :/

Dziwne. Po wykonaniu poniższych instrukcji, wrócimy do tego.

OTL.

Naciśnij w nim -> Sprzątanie.

Kroki Finalizujące.

Wykonaj pełne skanowanie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (nie gódź się na wersję testową), jeśli coś znajdzie usuń i daj raport.
Przeczyść dysk i rejestr Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post06 maja 2013, 08:32

Mbam wczoraj skanował nic nie wykrył CCleaner wyczyścił dysk i rejestr a OTL odinstalowany. Co teraz ? :)

-- 06 maja 2013, 08:32 --

Wie ktoś jak można to naprawić ? Bo już siędze 2 dzień i ni ***a :/

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post07 maja 2013, 20:03

help3r pisze:Mbam wczoraj skanował nic nie wykrył CCleaner wyczyścił dysk i rejestr a OTL odinstalowany. Co teraz ? :)

-- 06 maja 2013, 08:32 --

Wie ktoś jak można to naprawić ? Bo już siędze 2 dzień i ni ***a :/

Odinstaluj ponownie sterowniki od drukarki. Następnie użyj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post07 maja 2013, 20:06

Próbowałem już tego :) W końcu się wkurzyłem i zrobiłem nakładke. Teraz wyszukuje drukarkę nawet bez instalacji sterowników :p temat do zamknięcia.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post07 maja 2013, 20:25

help3r pisze:Próbowałem już tego :) W końcu się wkurzyłem i zrobiłem nakładke. Teraz wyszukuje drukarkę nawet bez instalacji sterowników :p temat do zamknięcia.

Haha ;) . Użyj teraz CCleaner`a ;) .

help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post07 maja 2013, 20:39

To też się domyśliłem :) Zawsze po takich rzeczach używam mojego magicznego sprzątacza (czytaj CCleaner-a :) )

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post08 maja 2013, 13:48

help3r pisze:To też się domyśliłem :) Zawsze po takich rzeczach używam mojego magicznego sprzątacza (czytaj CCleaner-a :) )

OK. Zamknąć temat?

help3r

Użytkownik

Czyszczenie Komputera

Post08 maja 2013, 15:38

Tak możemy :)
Jak by co tradycyjnie się odezwe :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Czyszczenie Komputera

Post08 maja 2013, 16:19

help3r pisze:Tak możemy :)
Jak by co tradycyjnie się odezwe :)

Zamykamy.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”