Dlaczego nie mogę się zalogować na Facebook'u ?

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
maxiking111

Użytkownik

Post17 cze 2012, 18:58

Dzialalo przez chwilke.To komunikat sprzed sekundy : Przeglądarka Google Chrome nie może wczytać strony internetowej, ponieważ oczekiwanie na odpowiedź serwera Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników trwa zbyt długo. Witryna może być wyłączona lub mogły wystąpić problemy z połączeniem internetowym.Błąd 7 (net::ERR_TIMED_OUT): Przekroczono limit czasu operacji.W dalszym ciagu nie wczytuje :(

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post17 cze 2012, 20:39

Reasumacja.

A czy próbowałeś ponownie resetu IE? Ponadto podaj model płyty głównej.

-- 17 cze 2012, o 20:39 --

Reasumacja.

A czy próbowałeś ponownie resetu IE? Ponadto podaj model płyty głównej.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

maxiking111

Użytkownik

Post17 cze 2012, 21:17

Próbowałem ponownie resetu IE i nic. Ponadto model płyty głównej to : ASUS P8H61-M LE

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post18 cze 2012, 19:20

maxiking111 pisze:ASUS P8H61-M LE

Odinstaluj sterowniki do karty sieciowej i zainstaluj te -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

maxiking111

Użytkownik

Post19 cze 2012, 11:07

Facebook na dzien dzisiejszy smiga :D ...dzieki serdeczne za pomoc.gdyby jednak cos sie dzialo -nie zapeszam- to wpadne tu ponownie po pomoc :) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post19 cze 2012, 16:29

maxiking111 pisze:Facebook na dzien dzisiejszy smiga :D ...dzieki serdeczne za pomoc.gdyby jednak cos sie dzialo -nie zapeszam- to wpadne tu ponownie po pomoc :) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :)

Myślę (nie zapeszam ;) ), że tym razem to na jakiś czas rozwiąże sprawę. Podejrzewałem uszkodzenie sterowników LAN.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”