Log z OTL.txt : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Log z Extras.txt : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Log z usuwania: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Duże zużycie procesora - Windows 7
- kominekl
- Kontaktowanie:
Logi.
Uruchom OTL -> w oknie Własne opcje skanowania/skrypt wklej:
:Processes
killallprocesses
:OTL
IE - HKU\S-1-5-21-2265010196-2526642746-2105850100-1001\..\SearchScopes,DefaultScope = {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_11_3_300_265.dll File not found
:Files
C:\Users\Karol\AppData\Local\Temp
C:\Windows\tasks\*.*
C:\Users\Karol\Desktop\AutoRuns.rar
:Reg
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
:Commands
[emptyflash]
[clearallrestorepoints]
[emptytemp]
Klikasz Wykonaj skrypt. Dajesz log z usuwania. Następnie w OTL -> Sprzątanie.
Kroki Finalizujące.
Przeczyść dysk i rejestr CCleaner`em -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Wykonaj pełne skanowanie Malwarebytes`em Anti-Malware (nie gódź się na wersję testową) -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, jeśli coś znajdzie usuń i daj raport.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Log z usuwania: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Log ze skanowania : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wiesz może co jest przyczyną takiego zżerania procka?
Log ze skanowania : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- kominekl
- Kontaktowanie:
C:\Users\Karol\Downloads\SoftonicDownloader_dla_winrar.exe (PUP.ToolbarDownloader) -> Nie wykonano akcji.
C:\Users\Karol\Downloads\WinRAR_4.11_x64.exe (Trojan.StartPage) -> Nie wykonano akcji.
Usuń oba te pliki.
Podaj mi temperaturę procesora i dysku twardego -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Temperatura Dysku twardego : 26 stopni Celsjusza
Niestety tym programem nie moge sprwadzić temperature procesora w zakladce czujnik wyświetla mi się tylko dysk twardy, Ale w programie CPUID HWMonitor wynosi Core 1 : 53 C , 43 C i 53 C , Core 2 : 47 C 40 C i 47 C .
Dlaczego w Everescie pokazuje mi ze tylko 1 rdzeń działa , coś jest nie tak? - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Niestety tym programem nie moge sprwadzić temperature procesora w zakladce czujnik wyświetla mi się tylko dysk twardy, Ale w programie CPUID HWMonitor wynosi Core 1 : 53 C , 43 C i 53 C , Core 2 : 47 C 40 C i 47 C .
Dlaczego w Everescie pokazuje mi ze tylko 1 rdzeń działa , coś jest nie tak? - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- seba86mu
FlaweQ pisze:Dlaczego w Everescie pokazuje mi ze tylko 1 rdzeń działa , coś jest nie tak? - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Uruchom narzędzie TMonitor => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdzisz nim ile rdzeni jest aktywnych.
Jeżeli aktywny jest jeden rdzeń pokaż screen Opcji zaawansowanych:
Start => wpisz: msconfig => zakładka Rozruch => przycisk Opcje zaawansowane => zrób screen
-
Aktywne są 2 rdzenie.
Może zasilacz?
Może zasilacz?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Może zasilacz?
Podaj dane o Nim, oraz o procesorze i ilości kości pamięci.
-
Szczerze nie wiem jaki mam zasilacz , a nie chcę rozkręcać obudowy bo potem może sie przyczepić sprzedawca że go rozkrecałem a jest na gwarancji . Co do procesora to Pentium Dual-Core E6600 2x 3.06 a Ram 2x2GB
- kominekl
- Kontaktowanie:
Ram 2x2GB
Spróbuj wyjąć jedną z nich i zobacz czy problem występuję, potem drugą i zrób to samo.
Szczerze nie wiem jaki mam zasilacz
Nie rozkręcaj, bo stracisz gwarancje (prawdopodobnie). Sprawdź gdzieś, czy nie masz zapisane.
-
Ramu też nie sprawdzę bo również trzeba rozkręcić obudowę.
- kominekl
- Kontaktowanie:
FlaweQ pisze:Ramu też nie sprawdzę bo również trzeba rozkręcić obudowę.
Heh. Dobrze, że uważasz, bo jak widzisz miałem zaćmę

-
- Reklama