Dysk, prędkości, gwarancja

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post08 mar 2013, 21:27

Maxelek pisze:Niestety problem chyba dalej występuję, instalowałem coś, otworzyłem Mó Komputer miałem takie jakby 3 zwieszki po 2-3-4 sekundy każda :( w odstępach po 2~ s

Powiedz mi teraz, czy problem występował bezpośrednio po formacie?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Maxelek

Użytkownik

Post12 mar 2013, 10:44

Pisałem, mam nowy dysk, Lenovo włożyło mi WDka jak odesłałem na gwarancję to było 2 tyg temu ? I na starym dysku to się działo, na nowym teraz też . . .

No moze na starym sie nie wieszalo, ale xzamulenia byly

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post12 mar 2013, 18:44

Maxelek pisze:Pisałem, mam nowy dysk, Lenovo włożyło mi WDka jak odesłałem na gwarancję to było 2 tyg temu ? I na starym dysku to się działo, na nowym teraz też . . .

No moze na starym sie nie wieszalo, ale xzamulenia byly

Opowiedz mi o swoich kostkach pamięci RAM.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”