czasem mi się zdarzało, że widok strony na allegro był taki jak w linku, po odświeżeniu to znikało i pojawiał się normalny widok, a teraz mimo odświeżania, widok wciąż jest taki sam, dlaczego się tak dzieje ?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 05 mar 2013, 12:50 --
jest to dla mnie diablo niewygodne, o wiele dłużej np. szuka się danego przedmiotu
-- 05 mar 2013, 12:58 --
to samo dzieje się na innych stronach, np na wp i stronie banku, czy to przez cookies ?
-- 05 mar 2013, 13:04 --
ok, po użyciu ccleanera problem znikł, ale mam inne pytanie, zaczęło mi się pojawiać coś takiego:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
czym to może być spowodowane ?
dziwny widok strony
- lewy
dziwny widok strony
Ostatnio to normalne, przepisz kod i nie powinno się już to pojawić
-
dziwny widok strony
ale to powtórzyło się już trzeci raz w ciągu...tygodnia?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
dziwny widok strony
A to zrób skanowanie komputera za pomocą programu MalwareBytes AntiMalware
- kominekl
- Kontaktowanie:
dziwny widok strony
cosik_ktosik pisze:A to zrób skanowanie komputera za pomocą programu MalwareBytes AntiMalware
Skoro mamy użycie tegoż programu to zróbmy pełne skanowanie. W takim wypadku wychodzi na to, że będzie to człowiek przerzucony do mojego działu, więc moderatorzy - przerzućcie. natomiast użytkownika proszę o uzupełnienie tematu o dane -> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama