Po jakimś czasie przyszła pora na gry, tak więc podczas gry w HearthStone doświadczam "freezów" zapewne jest to spowodowane pingem, doświadczam także w popularnej grze MOBA (LOL>Dota) drastyczne chwiejności pingu, z okolic 60 na 350 co jest dość denerwujące, gdy jestem w TF i gdy wszyscy padają, ja wracam happy do bazy ;x
10 minut temu cosik napisał iż spadek wydajności może być spowodowany tym, iż sieć jest traktowana przez windows 7 jako publiczna, także teraz zmieniłem iż Windows 7 ma traktować to połączenie jako zaufane (domowe) lecz nadal wyczuwam drastyczną chwiejność :/ Uprzedzam pytania, mam internet bezprzewodowy, ale ale ... Nie ma jakichś wichur, czy burz w pobliżu by tak wyprowadzić z równowagi połączenie, wcześniej mając XP'ka (R.I.P) podczas ulewnego deszczu miałem ping 80 ...
Co robić kochani ?

Łączę się za pomocą USB, który automatycznie instaluje program Internet Manager, modem to HUAWEI ale nie mam pojęcia jaka seria :/
Na innym forum straszą że jeśli wysoki ping to możliwy wirus ... Prosiłbym o przeniesienie tematu do działu bezpieczeństwo z powodu wysokiego pingu w komputerze ;x
Niby nie pobierałem żadnych cracków itd. bo moje jedyne gry to HearthStone i LOL a do tego botów chyba nie ma... chyba ; D no i jeszcze seriale, ale to od zaufanych użytkowników z torrenta, takich jak Eztv/Ettv
Logi :
OTL : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Extras : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników