Jak usunąć Search.certified-toolbar.com

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post07 lut 2013, 22:11

tomek23vs pisze:http://wklejto.pl/148653

Log ucięty. Ponadto źle zrobiony. Przeczytaj -> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

tomek23vs

Użytkownik

Post09 lut 2013, 10:22

ok. proszę mi wyjaśnić jak mam to zrobić.

Awatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator

Post09 lut 2013, 10:31

W tym regulaminie są linki do instrukcji, termin regulamin nie do końca pasuje, zajrzyj tam.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post10 lut 2013, 12:56

tomek23vs pisze:ok. proszę mi wyjaśnić jak mam to zrobić.

Po przeczytaniu Regulaminu dowiesz się logi z jakich programów są potrzebne. Są tam dalej linki do instrukcji o czym wspomniała koleżanka powyżej.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”