Uuuu i lipa, pisze, że nie można przywrócić tego komputera do: i tutaj dany punkt. Żadne zmiany nie zostały wprowadzone. Próbowałam przywrócić jeszcze pozostałe punkty i przy trzeciej próbie pojawił się przy wygaszaniu ekranu monit z błędem, ale on tak szybko się pojawił i zniknął, że niestety nie zdążyłam zauważyć żadnych szczegółów. I w sumie to faktycznie sobie teraz przypominam, że jakiś czas temu także chciałam przywrócić system do danego stanu i też to w ogóle nie wchodziło...i dokładnie taka sama informacja się pojawiała, że nie można przywrócić go do poprzedniego stanu.
Masz na myśli niebieski ekran (BSOD) i restart automatyczny systemu?
Przy pełnym skanowaniu Maleware nic nie wykrył:), aha z GG juz ok, ale zapomniałam o tym, że nie mam tej opcji o, której wspominałeś przy aktualizacji przeglądarki. Ja ją zaznaczyłam w Narzędzia - opcje, żeby mi aktualizowała się sama, ale to nie działa jakoś...I pytanko: po krokach z 24go lub 25go zmieniły mi się ustawieni stron www i ogólnie dziwnie wygląda kwestia rozdzielczości ekranu;). Jednakże mniejsza o rozdzielczość ekranu, poniekąd sobie cos tam ustawiłam w miarę ok, ale jak mam sobie ustawić na stałe rozmiar zawartości strony www, bo za każdym razem muszę ją pomniejszać i niby mam takie różne opcje do ustawienia tego, ale to przestaje działać po ponownym otworzeniu przeglądarki.
Firefox`a, czy innej przeglądarki?