Witam, komp strasznie zamula, google chrome cały czas się crashuje, początkowo nie mogłem nawet niczego ściągąć z neta po użyciu CCleanera, ADWCleanera, Malwarebyte i Anti-malware trochę się poprawiło jednakże dalej wszystko się muli i nie działa jak trzeba.
OTL : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Extras: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pozdrawiam
Komp zamula, prośba o sprawdzenie logów OTL
-
- djarta
- Kontaktowanie:
1. Do odinstalowania: webget
2. Użyj >Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej).
najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.
Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner[S1].txt
3. Uruchom Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Wciśnij dowolny klawisz i czekaj, aż skończy się operacja. (UWAGA: podczas pobierania, programy mogą wskazywać, że to jest zagrożenie, proszę to zignorować). Pokaż raport.
4. Wklej nowe logi z OTL.
2. Użyj >Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej).
najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.
Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner[S1].txt
3. Uruchom Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Wciśnij dowolny klawisz i czekaj, aż skończy się operacja. (UWAGA: podczas pobierania, programy mogą wskazywać, że to jest zagrożenie, proszę to zignorować). Pokaż raport.
4. Wklej nowe logi z OTL.
-
- djarta
- Kontaktowanie:
1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to:
Kliknij w Wykonaj Skrypt. Zatwierdź restart komputera. Pokaż raport z czyszczenia.
Coś się poprawiło?
:OTL
O2 - BHO: (webget) - {dc264a72-fa75-4948-b881-ea8eff8e5dd2} - C:\Program Files (x86)\webget\webgetbho.dll File not found
DRV - [2013-03-07 10:49:20 | 000,013,896 | ---- | M] () [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\epmntdrv.sys -- (epmntdrv)
DRV - [2013-03-07 10:49:20 | 000,009,160 | ---- | M] () [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\EuGdiDrv.sys -- (EuGdiDrv)
DRV:64bit: - [2013-03-07 10:49:18 | 000,017,480 | ---- | M] () [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\epmntdrv.sys -- (epmntdrv)
DRV:64bit: - [2013-03-07 10:49:18 | 000,009,800 | ---- | M] () [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\EuGdiDrv.sys -- (EuGdiDrv)
DRV:64bit: - [2014-04-28 10:23:34 | 000,061,112 | ---- | M] (StdLib) [Kernel | System | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\{9edd0ea8-2819-47c2-8320-b007d5996f8a}Gw64.sys -- ({9edd0ea8-2819-47c2-8320-b007d5996f8a}Gw64)
:Files
C:\Windows\tasks\*.job
C:\Program Files (x86)\webget
:Commands
[emptyflash]
[emptyjava]
[emptytemp]
Kliknij w Wykonaj Skrypt. Zatwierdź restart komputera. Pokaż raport z czyszczenia.
Coś się poprawiło?
-
Raport: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tak, widać poprawę, jednak to jeszcze nie ta wydajność i płynność jak na moją i5. ( chodzi o przeglądanie stron internetowych)
Tak, widać poprawę, jednak to jeszcze nie ta wydajność i płynność jak na moją i5. ( chodzi o przeglądanie stron internetowych)
- djarta
- Kontaktowanie:
1. W AdwCleaner wciśnij Odinstaluj. W OTL wciśnij Sprzątanie. Pozostałościami po używanych narzędziach zajmie się Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
2. Po kolei zrób pełne skanowanie za pomocą programów: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Domyślnie Kaspersky prowadzi skan ekspresowy, więc w konfiguracji skanera zmień to na skan wszystkiego. Jeśli któryś program coś wykryje, przedstaw raporty. Wyniki Kasperskiego: interesują mnie tylko wykryte zagrożenia, a nie inne typy wyników (np. typu "OK"), byś mi przypadkiem nie chciał podawać ogromnego raportu z wszystkim jak leci.
2. Po kolei zrób pełne skanowanie za pomocą programów: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Domyślnie Kaspersky prowadzi skan ekspresowy, więc w konfiguracji skanera zmień to na skan wszystkiego. Jeśli któryś program coś wykryje, przedstaw raporty. Wyniki Kasperskiego: interesują mnie tylko wykryte zagrożenia, a nie inne typy wyników (np. typu "OK"), byś mi przypadkiem nie chciał podawać ogromnego raportu z wszystkim jak leci.
-
- Reklama