Potem wyłączyłam kompa, dziś go włączyłam. Okazało się, że znów nie działają dźwięki systemowe. Przywróciłam system. Znów działały. Utworzyłam nowy punkt przywracania systemu, znów zainstalowałam 3herosoft Audio Maker. Dźwięki systemowe działają, a więc wszystko wydaje się być w porządku.
Chodzi o to, że strona producenta 3herosoft Audio Maker ma słabą opinię według WOT. Więc nim go zainstalowałam sprawdziłam jego instalkę na Virus Total (tam nie wykryło żadnej infekcji) i utworzyłam nowy punkt przywracania systemu (zawsze tak robię, jak instaluję coś nowego).
Chciałabym się upewnić, że wszystko jest w porządku.
Oto log OTL: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Oto log Extras: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
TDSSKiller nic nie wykrył.
Aha, jak wszystko będzie okey, to sama usunę zbędne punkty przywracania systemu i utworzę najnowszy.
Nie chcę żadnej optymalizacji, chcę się tylko upewnić, że nie zawirusowałam kompa.
Potem we właściwym temacie podam log z Autoruns, kilka programów władowało mi się do Autostart i nie wiem, czy nie są tam zbędne.
Aha, wiem że mam jedne zbędne kodeki, ale na razie nie chcę ich usuwać, bo zainstalowała je fajna gra...
Edit: no i ciągle wyłącza mi dźwięki w AQQ... Czy to może być zależne od danej kompozycji?