Przeszukałam kilka forów i dowiedziałam się, że może to być Wirut, jednak nie mam pewności. Ściągnęłam program OTL, w notatniku mam logi... i co dalej? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Logi otl
-
mmanson

Logi otl
Witam! Od jakichś dwóch miesięcy mój komputer znacznie spowolnił swoją pracę, przy włączaniu ładuje się około 20 minut. W końcu postanowiłam coś z tym zrobić, bo wydaje mi się to dosyć niepokojące.
Przeszukałam kilka forów i dowiedziałam się, że może to być Wirut, jednak nie mam pewności. Ściągnęłam program OTL, w notatniku mam logi... i co dalej? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
- patrolvip2

Logi otl
Zawartość każdego pliku z notatnika wklej na stronę Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (ale każdy plik osobno a nie razem na kupę
) i wygenerowane linki daj do działu bezpieczeństwo
- kominekl

- Kontaktowanie:
Logi otl
mmanson pisze:Witam! Od jakichś dwóch miesięcy mój komputer znacznie spowolnił swoją pracę, przy włączaniu ładuje się około 20 minut. W końcu postanowiłam coś z tym zrobić, bo wydaje mi się to dosyć niepokojące.
Jeśli to Virut to będziemy mieli sporo "zabawy".
patrolvip2 pisze:Zawartość każdego pliku z notatnika wklej na stronę Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (ale każdy plik osobno a nie razem na kupę) i wygenerowane linki daj do działu bezpieczeństwo
Raczej używa się Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama