karol97 pisze:Aha spoko zmienię klawiaturę (dziwne trochę) ale można spróbować...
A jak nie to to co innego może być ????
Dziwny, ale baaardzo możliwy

karol97 pisze:Aha spoko zmienię klawiaturę (dziwne trochę) ale można spróbować...
A jak nie to to co innego może być ????
karol97 pisze:aha spoko jutro będę w domu to podłączę kompa...
To zobaczymy jak nie ruszy to od razu cie poinformuję D:
karol97 pisze:Ej komp był w naprawie i działał im normalnie sam sprawdzałem...A przywiozłem do domu i dalej się je*ie i klawiaturę zmieniłem i problem jest nadal...
-- 23 sty 2013, 21:59 --
Doszło nawet że bez pisania się zacina jak się myszką rusza...
karol97 pisze:Kolega ma przynieść mi dziś klawiaturę i myszkę i będę sprawdzał...
karol97 pisze:Ja podpiłem inną klawiaturę i myszkę...nawet słuchawki wyjebałem i nic...nie wiem już co czy to może być wina tego że neta mam przez wifi (karte pci)
karol97 pisze:przełożyłem wtyczkę do innego gniazdka ale nic nie dało...dalej się psuje...
A o co chodzi z tymi sterownikami ta gra jest przez internet...
karol97 pisze:A nie wiem nawet ja tylko w cs cisne ale mozna tez sprawdzic na tej gdzie bo moge odłączyć neta i włonczyc cs bez nata i pograc na chwile sam na mapie i popatrzec czy sie zatnie...
karol97 pisze:Dobra sprawa wygląda tak że jestem w 100% pewny ze wina neta znaczy tego przekaźnika co mi ściąga internet...
Bo odłączyłem go i wszystko pięknie śmigało i jak przyłączyłem problem wracał...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości