Nagle wolniejsza praca OS i zmuła /logi

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2013, 22:07

fr3x pisze:
kominekl pisze:
fr3x pisze:Dla ATA channel 0 jest Ultra DMA tryb 5. W pozostałych, nie ma nic.

OK. Jak teraz wygląda sytuacja?

Torrent zwiesza cały system w 100% po X minutach. Firefox wywala błędy skryptów na stronach. "Przerwij skrypt, bądź kontynuuj".
Jutro sprawdzę wydajność photoshopa.

Sprawdź, jak wygląda sytuacja w Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
fr3x

Użytkownik

Post29 wrz 2013, 18:52

Przy odpalonym firefoxie mam zużycie procesora <70%. Wykonywanie pracy nie idzie płynnie. Łapie zwiechy. Nie wiem co może na niego oddziaływać.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post03 paź 2013, 19:35

fr3x pisze:Przy odpalonym firefoxie mam zużycie procesora <70%. Wykonywanie pracy nie idzie płynnie. Łapie zwiechy. Nie wiem co może na niego oddziaływać.

Czy sytuacja występuję tylko przy uruchomionym Firefox? Jeśli tak to reinstaluj Go za pomocą Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników w trybie zaawansowanym (usuwając resztki).
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”