Nie mogę wejść na Facebooka

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
wow1029

Użytkownik

Post10 gru 2012, 18:44

Witam.

Mam ten sam problem jak koleżanka @powyzej,pierwszy sposób tez nie zadziałał teraz czekam na winiki skanowania.
Byłby ktos w stanie mi pomuc, byłbym bardzo wdzięczny iż próbuje sam rozwiązac ten problem ale nie daje rady.

Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post10 gru 2012, 19:08

wow1029 pisze:Witam.

Mam ten sam problem jak koleżanka @powyzej,pierwszy sposób tez nie zadziałał teraz czekam na winiki skanowania.
Byłby ktos w stanie mi pomuc, byłbym bardzo wdzięczny iż próbuje sam rozwiązac ten problem ale nie daje rady.

Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.

Podaj logi, o których mowa w regulaminie -> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”