niebieska strona na ekranie kompa i wolna jego praca

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
aniagran

Użytkownik

Post26 lip 2009, 20:17

Mam problem z kompem mojej siostry. W sumie to ona ma problem :) ale postanowiłam jej pomóc. Dzięki wam myślę że to się uda. Otóż komputer jej się często resetuje, po włączeniu po jakimś czasie pojawia się jej niebieska stronka na całym ekranie z błędem systemu. Komputer bardzo wolno chodzi. Avast nic nie wykrył.
Wklejam logi z dds Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
oraz z otl Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Prosze pomóżcie :)

Awatar użytkownika
me@djohnsc

Administrator

Post26 lip 2009, 20:49

Jak rozumiem, miałeś bluescreena, aby dowiedzieć się czego dotyczył odczytaj plik DMP. Zrób to wg tej instrukcji :arrow: Czytanie plików DMP
Błędy systemu Windows (kody BSOD)
Jeżeli nie rozwiążesz problemu, to daj raport na forum. Wklej go na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a tu daj tylko link do niego.

Co do logów to wypowie się ekspert ;]

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post27 lip 2009, 08:02

W logach nic nie ma.

========
K.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”