Bardzo proszę o sprawdzenie moich nowych logów FRST, bo możliwa jest infekcja, bo zaufałam stronie, która poprzez swoje rozszerzenie, narażała moją prywatność. Owo rozszerzenie, użyte wpierw w Operze, potem w Google Chrome Portable było aktywne na wszystkich stronach, a nie na niektórych, jak powinno... Większość haseł już pozmieniałam... Wolałabym się upewnić, że w moim komputerze nie ma keyloggera, spyware, ani innego malware. Może FRST nic nie wykryje, ale się przyda lekka kosmetyka... Np. usunięcie wpisów z menu kontekstowego po odinstalowanej nakładce na zaporę, jakieś pozostałości po Avirze, która jest na szczęście wyłączona... Aha, przeskanowałam mój komputer za pomocą Malwarebytes Premium i ono nic nie wykryło... Jak trzeba to może jutro, a w zasadzie dzisiaj, za pomocą Comodo Internet Security przeskanuję folder Steam.
Przyznaję, że naraziłam moją prywatność dla paru niezbyt potrzebnych mi gier.
Podaję wymagane logi:
FRST:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówAddtition:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówShortcut:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówEdit: przyznaję, zaktualizowałam Firefox, jego wersję 64-bitową i Malwarebytes Premium wykryło, że on próbował się łączyć z jakąś felerną stroną. Jak trzeba to jutro, a raczej dzisiaj, podam wymagane nowe logi... Padam z nóg... Dobranoc.