Optymalizacja Systemu

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Optymalizacja Systemu

Post08 maja 2013, 18:39

oki, a co mam zrobić bo podczas skanowania MBAM , nagle w menadżerze urządzeń znikł dysk przenośny taty :/ (Dysk F) ,

Powtórz skanowanie Malwarebytes`a, ale tym razem zrób to tylko dla dysku F, bo tam była infekcja rozszerzeniowa.

w czym może być problem ?

Wrzuć do innego portu USB (zapewne port szwankuje).
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

help3r

Użytkownik

Optymalizacja Systemu

Post08 maja 2013, 18:43

Powtórzyłem skanowanie Mbam na innym komputerze usunąłem podpiąłem pod komputer i działa :) dzięki za pomoc :) Można zamknąc.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Optymalizacja Systemu

Post08 maja 2013, 18:50

help3r pisze:Powtórzyłem skanowanie Mbam na innym komputerze usunąłem podpiąłem pod komputer i działa :) dzięki za pomoc :) Można zamknąc.

OK. Zamykamy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Optymalizacja Systemu

Post08 maja 2013, 18:59

kominekl pisze:
help3r pisze:Powtórzyłem skanowanie Mbam na innym komputerze usunąłem podpiąłem pod komputer i działa :) dzięki za pomoc :) Można zamknąc.

OK. Zamykamy.

Zamykam temat,
XMan.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”