Ponoć keylogger .

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
arronbado

Użytkownik

Ponoć keylogger .

Post19 mar 2012, 19:04

Witam , ostatnio padłem ofiarą kradzieży konta Steam , kolega powiedział mi , że mam keyloggera na komputerze , przeczytałem , że można to znaleźć przy pomocy programu ComboFix , zrobiłem skana , wyskoczył mi log , który wrzuciłem na wrzutę , można z tego jakoś zobaczyć , czy mam keyloggera ? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

A może polecicie mi jakieś sposoby na pozbycie się tego , ja się w ogóle nie znam dlatego daje wam linka i pytam , kto pyta nie błądzi :)

Dziękuję.

Awatar użytkownika
voluu

Ekspert
Kontaktowanie:

Ponoć keylogger .

Post19 mar 2012, 19:43

Obrazek
Sounds Better

Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Ponoć keylogger .

Post19 mar 2012, 22:15

Niech mod przerzuci do bezpieki

@voluu:
co Tobie dzisiaj się stało, może nie wiem i jesteś już Administratorem :?:
Jak tak to serdecznie GRATULUJĘ :D
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
8. Kolorem zastrzeżonym do użytku tylko dla Administratorów jest czerwony, a dla Moderatorów zielony. Pozostałe kolory są przeznaczone do użytku dla Użytkowników.

Do tego jeszcze poganiasz Moderatorów co mają robić :shock:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
voluu

Ekspert
Kontaktowanie:

Ponoć keylogger .

Post19 mar 2012, 22:28

Jakby nie widać użyłem bordowego a nie czerwonego.
Dokładnie tego, kod BF4040
Zakazany jest ten, tak gwoli ścisłości

XMan pisze:Do tego jeszcze poganiasz Moderatorów co mają robić

W jaki sposób to zdanie było pogonieniem kogoś do pracy? Ja nie mam fizycznej możliwości przeniesienia tematu, więc dodałem adnotację, aby ktoś z moderatorów odwiedzających ten temat go przeniósł.
Obrazek
Sounds Better

Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Ponoć keylogger .

Post20 mar 2012, 19:23

arronbado pisze:że można to znaleźć przy pomocy programu ComboFix , zrobiłem skana

Podaj raport z Niego, ale na -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Następnie podaj log z OTL i GMER, a resztę na razie możesz odpuścić.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”