Problem z AVIFIL32.dll

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
milan123

Użytkownik

Problem z AVIFIL32.dll

Post30 sty 2013, 17:40

Witam! Mam problem z plikiem o nazwie AVIFIL32.dll. Otóż gdy otwieram niektóre programy wyskakuje błąd: "Program C:\Windows\system32\AvifiL32.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd." Chciałbym was spytać jak rozwiązać ten problem.

Z góry dzięki! :)
Moja "maszyna" :) AMD Phenom II x4 940, Gigabyte GTX650 ti BOOST, 4GB RAM Geil ULTRA, Gigabyte GA-MA770-UD3, Creative SoundBlaster, Fortron FSP 350W

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Problem z AVIFIL32.dll

Post31 sty 2013, 17:06

milan123 pisze:Witam! Mam problem z plikiem o nazwie AVIFIL32.dll. Otóż gdy otwieram niektóre programy wyskakuje błąd: "Program C:\Windows\system32\AvifiL32.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd." Chciałbym was spytać jak rozwiązać ten problem.

Z góry dzięki! :)

Proszę o podanie logów zawartych w wymaganiach działu -> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”