Problem z Facebookiem

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
patrykosz12

Użytkownik

Problem z Facebookiem

Post04 gru 2012, 19:38

A więc mam problem z połączeniem się do jednej strony mianowicie do Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników , nie kiedy jest w porządku ale np. o godzinie 17 do 18 nie mogę się połączyć z niewiadomych mi przyczyn mam ten problem od jakiegoś tygodnia . oto co wyświetla się gdy wpisuje stronę facebooka .

"Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem."

System 64 bitowy , Windows XP .
Nie posiadam jakiś stwarzających problemy programów , m.in. są to Skype , uTorent , Norton , Google Earth , Ccleaner .

Ale zawsze miałem te programy i nie miałem problemu , od 2 dni jakby od niczego się to wzięło przyczyna jest na pewno jakaś pytanie tylko jaka :think: na pewno nie wina internetu bo wszystkie strony działają tylko fb po prostu czasami nie chcę sie wczytać .

Z czego czytałem to idzie to naprawić programem OTL , mam ten program lecz nie wiem co dalej robić i jakie kroki podjąć w dalszych działaniach , proszę o pomoc . Z góry dziękuję .
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 19:36 przez patrykosz12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Problem z Facebookiem

Post04 gru 2012, 20:17

patrykosz12 pisze:A więc mam problem z połączeniem się do jednej strony mianowicie do Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników , nie kiedy jest w porządku ale np. o godzinie 17 do 18 nie mogę się połączyć z niewiadomych mi przyczyn mam ten problem od jakiegoś tygodnia . oto co wyświetla się gdy wpisuje stronę facebooka .

"Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem."

Z czego czytałem to idzie to naprawić programem OTL , mam ten program lecz nie wiem co dalej robić i jakie kroki podjąć w dalszych działaniach , proszę o pomoc . Z góry dziękuję .

Wszystko znajdziesz tutaj -> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”