Problem z Facebookiem.

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
ohlaa

Użytkownik

Problem z Facebookiem.

Post11 gru 2012, 22:55

OTL (robione 2 razy, ponieważ za 1 zapomniałam zapisać, mam nadzieje że i tak dobre) Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
raport Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Problem z Facebookiem.

Post12 gru 2012, 20:33

ohlaa pisze:OTL (robione 2 razy, ponieważ za 1 zapomniałam zapisać, mam nadzieje że i tak dobre) Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
raport Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

OK. Czy są jeszcze jakieś problemy?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

ohlaa

Użytkownik

Problem z Facebookiem.

Post12 gru 2012, 21:08

wszystko działa, dzięki wielkie!

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Problem z Facebookiem.

Post13 gru 2012, 19:18

ohlaa pisze:wszystko działa, dzięki wielkie!

Czy można zamknąć temat?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”