dziękuje
biorę się do roboty

jak będą efekty to napisze
-- 04 maja 2014, 13:12 --fajnie wszystko przebiegło dobrze zrobie jeszcze tylko skan i wrzuce tutaj żeby nie zaśmiecać forum

mam jeszcze jedno pytanie polecicie , jakis dobry darmowy program do dzielenia dysku na partycje ?
-- 04 maja 2014, 13:30 --Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówtutaj wklejam raport z hd tune , zauważyłem że jest jakieś atention :/ to znaczy że coc bedzie źle , tylko pytanie jak bardzo.
i takie pytanie mam , jesli potrzebowalbym zablokowac jedna strone w mozilli firefox pomoze ktoś ? :/ ...
czekam cierpliwie na odpowiedż
-- 04 maja 2014, 15:59 --nareszcie doszedłem końca z wasza wielką pomocą.
opisze tutaj problem żeby ktoś , kto spodka się z podobnym , a nie wątpię w to , nie szukał rozwiązania 2 tygodnie

mianowicie , wracają do początku tematu gdzie wrzucałem linki ze screnami , w których to opisywałem problem. głownie chodzi o scren:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówgdzie pojawiał się komunikat : "
WARNING you Flash Player maybe aut of date. please update to continue."
i mozliwość wciśnięcia "OK" . Normalna rzecz , jeśli chcesz wejść na youtuba , i pooglądać filmy to dajesz "OK" i ściągasz instalke flash playera z myślą ze go zaktualizujesz i będzie wtedy wszystko wporządku. zostajesz przekierowany na stronę gdzie ściągasz plik instalacyjni o wadze ok 100 kb , ze strony:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jest fajnie , ściągłeś instalke , dajesz uruchom i czekasz aż się zainstaluje , na monitorze przy kursorze widać , że komputer pracuje , ale nic konkretnego nie instaluje. Starasz się po krótkiej chwili wejść na youtube , ale problem jest ten sam i znowu pojawi się komunikat: "
WARNING you Flash Player maybe aut of date. please update to continue." , i tak w kółko bez ustanku. Mimo że później używałem różnych programów , które mi zaproponowane na tym forum to jednak problem powracał.
Użycie OTL niby coś dało , ale przy kolejnym wejściu na youtube problem powrocił :/ , użcie programu: Malwarebytes Anti-Malware wykryło sporo nieuczciwych plików i trojanów , usuniecie ich nie pomogło ponieważ problem z youtube był dalej i dalej powracał problem z komunikatem:
WARNING you Flash Player maybe aut of date. please update to continue." . Poszliśmy dalej , do ostateczności czyli użycia MHDD

z wielką nadzieją ze to musi pomóc
Użyłem programu MHDD tak jak to opisała pewna osoba na forum za co bardzo dziękuje. Byłem święcie przekonany ze problem sie rozwiązał

w końcu usunołem wszystko z komputera i mam czyściutki dysk

Zainstalowałem nowy system , z IE pobrałem ze strony mozilli najnowsza instalke przeglądarki zainstalowałem , wchodzę na yt pełny radości ze teraz już będzie okej
wpisuje w linku :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... jak mnie przekierowało i ujżałem :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników , czyli:
WARNING you Flash Player maybe aut of date. please update to continue."
to domyślacie się jaka była moja reakcja
Ale wyciągłem jeden pożyteczny wniosek z waszego forum

drążyć sprawę do końca

Wiec została mi jeszcze jedna rzecz do sprawdzenia ,
TP-LINK TD-W8901GPróbowałem wejść w menu po wpisaniu w link 192.168.1.1 , i wpisać hasło które zawsze zapisuje na kartce

, drań mnie nie wpuścił

, no to strzeliłem mu RESETA ( wcisnąć i przytrzymać przycisk reset z tyłu modemu przez pare sekund aż wszystkie diody zgasną ).
Dokonałem poprawnego ustawienia modemu dla mojej nerwostrady ( Neostrada ). Wszystko jest OKEJ
Czyli dla 100 % pewności użycie MHDD , oraz ponowny reset modemu TP link rozwiązał problem definitywnie.
tak to wyglądało w moim przypadku. Zrodziło się też wiele pytań , na które muszę poszukać odpowiedzi dla mojego własnego bezpieczeństwa
Czegoś mnie ta cała lekcja nauczyła

dziękuje wam za poświęcony czas