Problem z GMER
-
Problem z GMER
Mianowicie, nie mogę zaznaczyc/odznaczyc calej sekcji pierwszej. Dostepne sa tylko Uslugi Pliki i Rejestr moge je odznaczyc/zaznaczyc. Brak mozlisowci w pozostalych. Co jest nie tak? Chcialem utworzyc logi zeby utworzyc watek z problemem lecz okazalo sie ze z tym tez mam problem . . . Prosze o pomoc
- djarta
- Kontaktowanie:
Problem z GMER
Jaki OS i ile bitów ?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Problem z GMER
djarta pisze:Jaki OS i ile bitów ?
Ponadto sam GMER nam nie wystarczy. Pamiętaj również o logach z OTL -> http://hotfix.pl/articles.php?article_id=143. Ponadto zamiennie dla GMER`a możesz użyć TDSSKiller`a -> http://www.hotfix.pl/instrukcja-obslugi ... r-a341.htm.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Problem z GMER
Widows 7 64-bitowy. Z logami z OTL mam rowniez problemy uruchamiajac OTL.exe jako administrator nic sie nie dzieje. Pobralem rowniez wersje (.scr) i (.com) lecz program pojawia sie i za moment znika. Nie mam zielonego pojecia co jest nie tak.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Problem z GMER
Finis pisze:Widows 7 64-bitowy. Z logami z OTL mam rowniez problemy uruchamiajac OTL.exe jako administrator nic sie nie dzieje. Pobralem rowniez wersje (.scr) i (.com) lecz program pojawia sie i za moment znika. Nie mam zielonego pojecia co jest nie tak.
GMER na 64bitowych systemach nie działa. Użyj zastępczo TDSSKiller`a. Natomiast, co do OTL`a to spróbuj w trybie awaryjnym.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama