problem z wykryciem i usunieciem wirusa...

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
marlenchen

Użytkownik

Post19 cze 2012, 16:41

witam kochani!

pisze do Was z prosba o pomoc, bo moje starania niczego nie daly. Od tygodnia dzieje sie cos mojemu kompowi i teraz juz jestem raczej pewna ze to wirus (wczesniej myslalam ze po prostu sie spowolnil).

I wyglada to tak, ze : jesli jest dostep do internetu komputer spowalnia prace milion razy, do internetu w koncu nie da sie wejsc i niczego innego sie otworzyc nie da. Ale za to jak nie ma zadnej sieci wokol, dziala on normalnie. Przeskanowalam go Avastem y ad+aware (zaktualizowanym do versji pro- po tej aktualizacji/instalacji niedlugo zaczely s ie problemy...) tez zrobilam analize kompa ccleanerem i usunelam wszystko i teez niczego nie dalo... zrobilam tez defragmentacje diskdefragiem.

macie jakis pomysl jak sie tego pozbyc nei majac dostepu do neta? bylabym wdzieczna za konkretne propozycje...

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post19 cze 2012, 17:12

Obowiązuje tutaj Regulamin. Zastosuj się do niego i wklej odpowiednie logi.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”