Problem zawieszający się komputer

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Gawron44

Użytkownik

Post19 cze 2014, 15:11

Witam. Mam laptopa z Win 7 Home premium x64. Ostatnio po wyłączeniu komputera i jego kolejnym uruchomieniu zawiesił się on po wczytaniu pulpitu( w sumie pojawił się pasek start tylko) i dalej nic. Uruchomiłem go ponownie i dalej nic. Próbowałem go jakoś zresetowac poprzez wyjęcie baterii i baterii z płyty głównej i dalej nic jest sesja potrzebuję kompa na gwałt. Postanowiłem zrobić nakładkę tego samego windowsa na starego żeby mieć możliwość dostępu do plików. Komputer uruchomił się. ale dalej od czasu do czasu łapie straszne zawiechy.. Moglibyście pomóc bo nie wiem czy to jest może jakiś problem z dyskiem/ czy wirusem. Adw Cleanerem było czysto. A dodam może jeszcze że podczas skanowania czy na dysku nie ma błędów programem z Windowsa na c było ok a d się zawiesił i tak pozostał przez co musiałem zresetować komputer.

OTL:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
extras: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

filutka78

Użytkownik

Post19 cze 2014, 15:54

Nie widzę tu żadnej infekcji.

Kosmetyka:
Do Notatnika wklej:

Kod: Zaznacz cały

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
"DefaultScope"=-

[HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
"DefaultScope"=-

[HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
"DefaultScope"=-

[HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes]
"DefaultScope"=-

Z Menu Notatnika >> Plik >> Zapisz jako >> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >> Zapisz jako> FIX.REG >>
plik uruchom (dwuklik i OK).

F.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”