Proszę o sprawdzenie logów z OTL

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
aleksi96

Użytkownik

Post19 lut 2013, 21:39

Witam. Jestem nowa na tym forum, więc proszę o wybaczenie jeżeli piszę w nieodpowiednim miejscu. Otóż sprowadza mnie tutaj problem z wirusem na komputerze, który powoduje wysyłanie na facebooku dziwnych linków do moich znajomych w wiadomościach prywatnych niby to z mojego profilu, ale ja tego nie robię, bywa też, że na ich tablicach pojawiają się dziwaczne wpisy ode mnie. Zdarzało się to już niejednokrotnie, nastąpiło zablokowanie mojego konta, zmieniłam hasło, a to wciąż się dzieje. Znalazłam informacje, aby przeskanować komputer za pomocą OTL. Zrobiłam to i mam logi, ale dalej nie mam pojęcia jak się do tego zabrać żeby rozwiązać mój problem. Czy mogłabym liczyć na pomoc?

-- 19 lut 2013, 22:37 --

a oto są logi.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Kaskader92

Użytkownik

Post19 lut 2013, 22:03

No niby wiem, że powinienem od razu, ale myślałem, że to chwilowe, a później myślałem, że to wina tego SP1 i że musi się to "przegryźć" ;P
To log z Autoruns - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”