Witam!
Z przykrością stwierdzam,że po poradach z ostatnich dni zniknęły z komputera ważne dla mnie dokumenty+kłopoty z drukarką,która istnieje jako zainstalowana,ale nie można jej uruchomić z powodu niezgodności z system,laptop w tej chwili się nie grzeje,ale za to przybyło mi parę innych problemów,przywrócenia systemu do poprzedniego stanu też nie można wykonać,próbowałem wielokrotnie,system się nie przywraca,tak,że na tym zakończę moją prośbę o pomoc a skupię się na naprawie szkód,które sobie wyrządziłem,widocznie sprawa mnie przerosła,być może odinstalowałem nie to trzeba.Tak czy inaczej dziękuję za dobre chęci i poświęcony czas.
przegrzewanie się laptopa
- XMan
To dlatego że nie wykonałeś o czym pisał p/w @kominekl.
Wykonaj, ponieważ wszystko wskazuje na to że jest jeszcze infekcja/wirusy.
- kominekl
- Kontaktowanie:
XMan pisze:To dlatego że nie wykonałeś o czym pisał p/w @kominekl.
Fakt.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama