przegrzewanie się laptopa

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
danek1947

Użytkownik

Post04 paź 2013, 13:57

Witam!
Z przykrością stwierdzam,że po poradach z ostatnich dni zniknęły z komputera ważne dla mnie dokumenty+kłopoty z drukarką,która istnieje jako zainstalowana,ale nie można jej uruchomić z powodu niezgodności z system,laptop w tej chwili się nie grzeje,ale za to przybyło mi parę innych problemów,przywrócenia systemu do poprzedniego stanu też nie można wykonać,próbowałem wielokrotnie,system się nie przywraca,tak,że na tym zakończę moją prośbę o pomoc a skupię się na naprawie szkód,które sobie wyrządziłem,widocznie sprawa mnie przerosła,być może odinstalowałem nie to trzeba.Tak czy inaczej dziękuję za dobre chęci i poświęcony czas.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Post04 paź 2013, 14:38

To dlatego że nie wykonałeś o czym pisał p/w @kominekl.
Wykonaj, ponieważ wszystko wskazuje na to że jest jeszcze infekcja/wirusy.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post06 paź 2013, 10:24

XMan pisze:To dlatego że nie wykonałeś o czym pisał p/w @kominekl.
Wykonaj, ponieważ wszystko wskazuje na to że jest jeszcze infekcja/wirusy.

Fakt.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”