Robak z Facebooka chce numer karty Visa
-
karollka29 mam ten sam problem, prosze odp jak sie pozbylas tego swinstwa? bo ja nie mam pojecia co z tym zrobic. obawiam sie ze bede musiala przeinstalowac system chyba ze masz lepsze rozwiazanie?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam
Proszę podać logi zgodne z tym tematem: bezpieczenstwo/nowy-regulamin-dzialu-bezpiecze-stwo-t1887.html
Post wydzieliłem do nowego tematu, nie podpinamy się do innych.
Proszę podać logi zgodne z tym tematem: bezpieczenstwo/nowy-regulamin-dzialu-bezpiecze-stwo-t1887.html
Post wydzieliłem do nowego tematu, nie podpinamy się do innych.
-
problem w tym, że teraz korzystam z komputera w pracy. Wczoraj chciałam coś działać ale nie mogłam otworzyć Opery, nie mogłam otworzyć kilku folderów i postanowiłam wyłączyć kompa i w pracy dowiedzieć się co z tym zrobić nim komp mi całkowicie padnie.
Po ściągnięciu zawirusowanego pliku uruchomił mi się program Tools którego de facto nie miałam na kompie i wykrył 32 wirusy w tym kilkanaście trojanów. Nie wiem czy od razu przeinstalować system. Nie znam się na walce z wirusami a domyślam się, że dużo osób będzie miało problem z tym wirusem dlatego byłabym wdzięczna, gdyby ktoś kto się już z tym uporał, napisał krok po kroku co należy zrobić.
Po ściągnięciu zawirusowanego pliku uruchomił mi się program Tools którego de facto nie miałam na kompie i wykrył 32 wirusy w tym kilkanaście trojanów. Nie wiem czy od razu przeinstalować system. Nie znam się na walce z wirusami a domyślam się, że dużo osób będzie miało problem z tym wirusem dlatego byłabym wdzięczna, gdyby ktoś kto się już z tym uporał, napisał krok po kroku co należy zrobić.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
A możesz sobie przygotować płytę startową z tym: http://www.hotfix.pl/infusions/pro_down ... hp?did=324
-
ok, dzieki
mam nadzieję, że się uda
mam nadzieję, że się uda
-
- Reklama