sprawdzenie loga

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8244
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

sprawdzenie loga

Post10 kwie 2009, 12:14

chciałem sprawdzić loga z combofixa. ponieważ z jakiejś strony wpadły mi wirusy na kompa i eset poddał je kwarantannie po czym ja je stamtąd usunąłem. i chciałem dla bezpieczeństwa sprawdzić. i jeszcze jedno po zakończeniu pracy combofixa zamiast loga wyskoczyło ze brakuje jakiegoś pliku czy go utworzyć. gdy dałem tak to wyskoczył mi pusty notatnik. a loga musiałem otworzyć z dysku c samemu. a zawsze otwierał się automatycznie.
Log Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Posty: 5850
Rejestracja: 26 gru 2008, 17:15
Lokalizacja: Białystok
Kontaktowanie:

sprawdzenie loga

Post10 kwie 2009, 12:16

W logu nic nie widzę. :)


=========
K.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8244
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

sprawdzenie loga

Post10 kwie 2009, 12:17

szybko hehe. a czemu combofix sam nie otworzył loga

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Posty: 5850
Rejestracja: 26 gru 2008, 17:15
Lokalizacja: Białystok
Kontaktowanie:

sprawdzenie loga

Post10 kwie 2009, 12:20

Nie wiem, czasami tak jest.


=======
K.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8244
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

sprawdzenie loga

Post10 kwie 2009, 12:20

ok dzięki



  • Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości